m

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/06/2005 | 16:40 | מאת: ofer

שלום אני שוקל 78 ק"ג והגובה 1.73 מ´ אני מתאמן כחצי שנה במכון כושר 3-4 פעמים בשבוע כשעה עד שעה וחצי כל פעם מתאמן על מכשירים ומבצע הליכה על הליכון במהירות של 8 קמ"ש במשך שעה רצופה,אני לא אוכל מזון משמין (בשר בקר ,ביצים,גבינות שמנות,בצקים)אני לא מעשן ולא שותה משקאות חריפים,ברצוני לשאול למה אני לא מצליח להוריד במשקל? כמו כן אני לא סובל ממחלות של סוכר לחץ דם וכו.(אני בן אדם בריא) ו בני משפחתי לא שמנים מדי.

21/06/2005 | 09:01 | מאת: בלה אגמון

שלום לך. אתה מתאר מצב בלתי אפשרי לכאורה . אתה עושה את כל מה שצריך, מתעמל הרבה ,אוכל מעט ואין תוצאות למאמצים שלך. אני מתארת לעצמי שהדבר מאד מתסכל אותך וזה שאתה ממשיך לדבוק במאמצך מראה הרבה על המחויבות שלך לעצמך. עכשו תשאל את עצמך מספר שאלות - ראשית כמה זמן אתה במאמץ מסוג זה? שינית למה אתה עושה אותו ? האם בשביל מספרים או בשביל הרגשה טובה? אם הרגשתך טובה, מה שאני בהחלט בטוחה שכן ,למה את מאוכזב מתוצאות? מי קבע מה צרכיות להיות התוצאוות? למה זה צריך להיות רק בקילוגרמים? תבדוק פרמטרים אחרים - תחושה כללית, רמות אנרגיה, אופטמיות ומצב רוח טוב ונינוח, בדיקות דם. אם היית עושה דיאטה קיצונית אולי היית בעל משקל יותר נמוך אבל אולי עצבני, רעב, חושב על אכל כל הזמן ומתוסכל מאד, דבר שהיה מביא אותך לבולמוסי אכילה ועליה במשקל. לכן תתרכז באיזון והרגשה ולא בקילוגרמים. אגב אני משוכנעת שגם אם לא ירדת במשקל מאסת השומן שלך ירדה ומאסת השריר עלתה שזה אומר הרזיה משמעותית. כל הכבוד!!!!

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה