בדיקה גנטית לא טובה..

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/10/2019 | 20:25 | מאת: נועה

שלום רב קיבלתי היום תוצאות שאני נשאית של 3 גנים מוקוליפידוזיס תסמונת בלום נימן פיק...וחרב עולמי! מאוד נלחצתי בעלי עדיין לא עשה את הבדיקות...ואני לקחתי את זה קשה...

12/10/2019 | 18:07 | מאת: ד"ר אירה רבינוביץ

אני מבינה שנלחצת מהתוצאות, אבל אינני מבינה מה בעצם את שואלת.. נשאות זה דבר נפוץ, זו הסיבה שממליצים לעשות בירור טרם כניסה להריון והשלב הבא זה שבעלך יבדק. בהצלחה!

12/10/2019 | 20:22 | מאת: נועה

אם חס וחלילה גם בעלי יתגלה כנשא אני חוששת מלבצע בדיקת מי שפיר...עד כמה היא מסוכנת?

מנהלי פורום הריון ולידה