פרגניל לעומת דופסטון כתמיכה להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/06/2019 | 16:20 | מאת: בת 45

שלום וברכה, בת 45+ 3 ילדים (14,11,6). 2 הפלות בשנים 2010, 2011. ב- 2012 לידה רגילה ותקינה עם תמיכה של פרגניל. בלידות לפני כן לא היתה שום בעיה. לפני שבועיים עברתי גרידה לאחר שלא היה דופק בשבוע 7 עם תמיכה של דופסטון. היה מדובר בהריון של תאומים כנראה MCBA. שאלה להמשך: האם פרגניל היה יעיל יותר עבורי, לאור ההיסטוריה שלי? תודה רבה על המענה

16/06/2019 | 10:24 | מאת: ד"ר ערבה ניר-יפה

שלום יכולות להיות מספר סיבות להפלות. מהלידה הקודמת עברו כ 7 שנים ממה שאני מבינה, ולגילך יש משמעות רבה- אחוז ההפלות בגיל זה הוא גבוה יותר. ממליצה להתייעץ בנושא זה עם הרופא המטפל

16/06/2019 | 12:29 | מאת: בת 45

תודה רבה על תשובתך המהירה. אשמח לקבל מענה לגבי יעילות של פרגניל לעומת דופסטון כתמיכה להיריון לאחר הפלות חוזרות. שוב תודה

מנהלי פורום הריון ולידה