ריבוי מי שפיר הנקשר עם vsd

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/12/2018 | 11:33 | מאת: ריבוי מי שפיר הנקשר עם vsd

ד"ר שלום,אשמח להתייעצות. שבוע 32 להריון כאשר לפני כחודש וחצי זוהה ריבוי מים 29 בעוד שיום אחרי זוהה ע"י רופא אחר 19.8. בדיקות נוספות מאז הצביעו על מגמה משתנה 25 באחת והאחרונה 23. בוצעה העמסת סוכר 100-התקבלה תוצאה שלילית. בוצעה סקירה מכוונת מערכת עיכול-גם היא תקינה. כעת עומדת לפני החלטה אם לבצע צ'יפ גנטי (לאחר דיקור ושתי סקירות בהן הכל יצא תקין) בהמלצת היועץ הגנטי וזאת לאור ריבוי משתנה +vsd קטן(הקרדיולוג המומחה טוען שמיקומו לא נקשר עם תסמונות על כן ,נראה לו פרוע לבצע דיקור חוזר). אשמח להדרכה בנושא.

13/12/2018 | 08:53 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

זאת לא שאלה שניתן לתת עליה תשובה דרך האינטרנט מכיוון שלא מדובר בשחור ולבן. מומלץ לפנות ולנהל דיון עם הרופא המטפל והיועץ הגנטי אשר מכירים את המקרה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה