מחסור בברזל וויטמין די.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/12/2018 | 22:40 | מאת: ריטה

שלום רב אני בשבוע.25 עשיתי בדיקת דם ובתוצאות נראה כי הברזל שלי נמוך וכן הויטמין די מתחת לגבול הנורמה. אני נוטלת מידי בוקר כדור ברזל ובערב 15 מ"ל סירופ פלורדיקס. ובכל זאת הברזל עוד נמוך. מה עליי להוסיף על מנת להעלות את הברזל ואת ויטמין הדי? אני סובלת גם מחולשות לעיתים קרובות בעיקר כשעובדת או עבודות בית.. תודה רבה תודה רבה

10/12/2018 | 08:32 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

לגבי ויטמין D- כאשר יש מחסור מומלץ לקחת תוספת (יש טיפות או כדורים). לגבי הברזל- האם את מתכוונת להמוגלובין נמוך או שביצעת בירור אנמיה מלא? בנוסף- קשה להתייחס לשאלתך בלי לדעת את הערכים של בדיקות הדם. מומלץ לפנות עם התוצאות לרופא הנשים המטפל והוא ידריך אותך. בהצלחה

10/12/2018 | 19:46 | מאת: ריטה

תודה רבה על תשובתך שולחת לך את הערכים בבדיקת הדם. : המוגלובין 124 Erythrozyten 4 Ferritin 12 שבוע 25 האם זה נחשב נמוך ממש והאם יש צורך לאינפוזית ברזל? אודה לתשובתך

13/12/2018 | 08:32 | מאת: ד"ר מיה נאור דובב

בנוכחות המוגלובין 12 לא נהוג לתת עירוי ברזל

מנהלי פורום הריון ולידה