עקירת שן בינה בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/11/2017 | 07:38 | מאת: רננה

שלום, אני בשבוע 27, סובלת מכאבים בשן בינה תחתונה, רופא השיניים אבחן שצריך עקירה, אך לא רוצה לבצע אותה במהלך ההריון ומעדיף שנדחה לאחרי הלידה. משבוע לשבוע אני סובלת יותר ומפחדת למשך את הטיפול בנושא כ-3.5 חודשים. האם יש באמת בעיה לעקור שן בינה במהלך ההריון? בהריונות הקודמים שלי ילדתי בשבועות מתקדמים: 41, 42. וההריון תקין לגמרי, ללא שום סיבוכים. אודה לעזרתך, רננה.

26/11/2017 | 08:29 | מאת: ד"ר סרגיי קוסטין

שלום. פוחדים מהזיהום שיכול לקרוא לאחר העקירה אשר יכול לגרום לזיהום ברחם, לידה מוקדמת, ירידת מים, זיהום לעובר. רופא שיניים צריך להחליט האם מדובר בפעולה ההכרחית או לא, אם כן אז צריך לעשות במהלך ההריון. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה