רגרסיה קלה אחרי הפסקת הסטרואידים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

03/04/2009 | 17:40 | מאת: טל

היי מארק דיברנו טלפונית גם...אובחנתי כחולה פציאליס עם שיתוק חלקי לפני 12 יום וקיבלתי סטרואידים..לקראת סיום הטיפול חזרו הכאבים מאחורי האוזן (אני מניח כי מינון הסטירואידים ירד בהדרגה) וממצב שיכולתי לחייך קצת בצד המשותק אני עכשיו לא יכול לחייך כלל. העין עדין נעצמת אבל הגבה זזה פחות. היית אצל ניורולוג אבל הוא לא חידש את הטיפול בסטרואידים. הכאבים מאחורי האוזן התחילו להעלם היום יחסית לשלושה ימים האחרונים אבל עדין אין שיפור בתזוזה...האם כדאי לנסות להתעקש על קבלת סטרואידם שוב או לתת לדלקת זמן להעלם....תודה טח

10/05/2009 | 11:14 | מאת: מארק רובין

שלום רב, סליחה על העיכוב במענה, כפי שדיברנו בטלפון יש לחכות שהדלקת תרד בהדרגה. מארק

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy