חוסר תחושה

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

15/01/2008 | 17:34 | מאת: אלי

אני בן 34 לפני כמה שנים קיבלתי פציאליס בצד ימין של הפנים,נטלתי זובירקס וזה עבר לי,אחרי שנה קיבלתי שיתוק חלקי וחוסר תחושה בצד ימין כולל ראש יד רגל. לא טיפלתי בזה חשבתי זה יעבור לבד המצב רק החמיר נהיה אי סימטריה בפנים ביד וברגל אני נמצא במצב נפשי קשה מאוד אנא עזור לי.

07/02/2008 | 09:52 | מאת: מארק רובין

שלום רב, אתה מתאר מצב ניורולוגי אשר מתאים לנזק ניורולוגי במערכת העתבים המרכזית, כנראה שלא מדובר פה בפאציאליס! יש לפנות לניורולוג לטיפול. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy