שיתוק בחצי פנים ובדיקה ENOG

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

22/11/2007 | 22:08 | מאת: איילת

שלום רב, כשבועיים לאחר שיתוק בחצי פנים, עברתי בדיקה בשם ENOG והתגלה כי אין פעילות חשמלית. הרופא הבודק אמר כי הסיכויים להרפאות נראה קלוש. האם ניתן בכל זאת לבצע טיפול כלשהו?

25/11/2007 | 11:26 | מאת: מארק רובין

שלום רב, לדעתי הבדיקה נעשתה מוקשם מדי!!! אני ממליץ לחכות עד 6 שבועות לאחר המקרה. מנסיוני אם מדובר בבלס פאלסי רגיל (לא מניתוח או פגיעה טרואומטי של העצב), אז כולם משתפרים רובם מחלימים לגמרי וחלק קטן לא מגיעים ל100 אחוז אבל משתפרים יפה. מארק רובין מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy