שיתוק בפנים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

19/02/2006 | 13:27 | מאת: מ

לפני כחצי שנה קיבלתי שיתוק בחצי הפנים הימני. זה התחיל בחוסר מצמוץ של העין ואח"כ התפתח לשיתוק מלא גם של הפה. 2 מוירולוגים טוענים שזה וירוס וזה יעבור.בדיקת MRI ראש שעברתי הייתה תקינה 1. מה הסיכוי שזה יעבור, ואם כן מתי 2. האם יש דרך לטפל בזה בינתיים 3. חשבתי ללכת לאוסאופט. מה דעתך? תודה

19/02/2006 | 22:15 | מאת: מארק רובין

שלום מ, חצי שנה זה הרבה זמן, פירוש הדבר הוא שיש לך פגיעה בינונית של עצב הפנים (אקסונוטמזיס), ללא טיםול המצב לא יחלים לבד. אני לא מכיר טיפול של אוסטיאופט אשר יכול לעזור, צריך להתחיל בטיפול TES ושאר פרוטוקול שיקום הפנים כמה שיותר מהר. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis ומנהל פורום פיזיותרפיה

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy