שיתוק בחצי פנים

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

04/01/2006 | 18:06 | מאת: טוי

בתי בת ה19 ארבעה ימים עם שיתוק קל בחצי הפנים במיון אמרו שנחכה ולא קיבלה טיפול אשמח לשמוע את דעתך מה עלי לעשות ואיזה טיפול שמרני מומלץ

05/01/2006 | 00:30 | מאת: מארק רובין

שלום רב, לרוב נותנים תרופות אנטי-ויראליות ממשפחת זוברקס, בנוסף נותנים סטרואידים. יתכן שהרופא ראה כי מדובר במקרה קל והחליט לא להשתמש בתרופות אלו מכיוון שישנם תופעות לוואי למתן תרופות חזקות אלו. מעבר לזה הייתי מציע פיזיותרפיה לפנים, לפחות מפגש אחד להדרכה. מארק רובין BPT מנהל פורום בלס פאלסי ופאציאליס Bells palsy AND facialis

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy