כאב בשן אחרי שיתוק בל

דיון מתוך פורום  פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy

26/07/2019 | 12:33 | מאת: מור

שלום, אני כחודשיים אחרי שעבר שיתוק בל (התחיל לפני שלושה ונמשך חודש). גם לפני ועד היום יש לי כאב בשן מאוד מסויימת (אחורית ימנית אחת לפני האחרונה), צילום פנורמי לשיניים יצא תקין כחודש לפני כל ההתרחשויות. אני לא יכולה לאכול בצד הזה, ואם אכלתי בטעות אז הכאב משתק לכחצי שעה. מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לעצמי? זה יעבור?

שלום רב הכאב אותו את מתארת אינו שכיח לאחר שיתוק על שם בל, לעומת זאת לא ניתן לשלול זאת לחלוטין. כתבת שצילום שנעשה לפני השיתוק היה תקין, עם זאת לא צולמת לאחר השיתוק. יכול להיות שיש סעיף עצב מגורה באיזור של השן ולכן יש להתייעץ גם עם נוירולוג וגם עם רופא שיניים בברכת בריאות טובה אפרת

מנהל פורום פאציאליס ובלס פאלסי - Facialis and Bells Palsy