לחץ חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

29/08/2016 | 11:52 | מאת: אריק

שלום. יש לי לחץ וחרדה למשל בים או בריכה אם צריך לשמור על הילדים וזה גורם לי להרגיש עייף בסוף היום. אנשים שקרובים אלי אומרים לי שאני בחרדה יותר מהנורמלי. גם אני מתעצבן בקלות שגורם לי לקלקול היחסים בבית ובחוץ. האם אתה יכול להמליץ על תרופה שתרגיע אותי לא הייתי רוצה שהתרופה תגרום לי לחולשה עייפות או טשטוש תודה רבה

אריק איננו עוסקים בתרופות. התרופה שעליה אני יכול להמליץ בחום היא - לימוד ותרגול של טכניקות להרפיה עצמית, כמו, היפנוזה, מדיטציה, הרפיה שרירית, דמיון מודרך וכד'. (תוכל למצוא דוגמאות, גם באתר של ד"ר ברוך אליצור). אם זה לא יספיק, כדאי שתפנה לקבלת ייעוץ פסיכולוגי, מפסיכולוג קליני מתאים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה