בבקשה עזרה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

06/08/2015 | 21:30 | מאת: שרון

שלום דוקטור אני טיפוס מאוד חרדתי ומפחדת ממחלות באינטרנט רשום שאם נרדם איברים בגוף או כאבי שרירים וזרמים זה ניוון שרירים הייתי אצל רופא ואמר לי ש0.0 זה הסיכוי בגילאים כאלה אני בת 23 ויש לי כאבים בגב התחתון שאני מרגישה שזה מהצטברות גזים ועצירות.. ויש לי כאבי שרירים פתאום ומרגישה כיאילו הרדמות כזה של שרירים ובכף יד כיאילו נרדם לי האצבעות אני ממש מפחדת הרופא אמר לי שאין לי ממה לפחד וזה לר בגיל כזה זה מ50 ומעלה וזה בכלל לא שייך אני ממש מפחדת אני בחרדה אני יכולה להיות רגועה? בבקשה תרגיעו אותי ויש לי מין הרגשה ביד שמאל שהיר יותר חלשה ושאני לוחצת על משהו אז היא רועדת קצת אני ממש מפחדת אם יש רעידות וכאבי שרירים או הרדמות וחולשה כזה זה מסוכן? אני מאוד חרדתית חשוב להגיד אני נוטלת כדור בשם רסיטל כבר המון שנים.. השאלה היא האם חרדות תמידיות ופחד היפוכונדרה גורם גם לכאבים בשרירים ובגוף.. כי בזמן האחרון אני נופלת דיי הרבה למקומות האלה פעם זה נקודות חן ופעם זה בלוטת לימפה ופעם זה כאבי גב וכל פעם משהו אחר.. באינטרנט מבהילים את האנשים ורושמים על כל דבר שזה סרטן או מחלות אחרות.. ועכשיו על כאסי שרירים כמו שרשמתי למעלה שזה ניוון שרירים ואני ממש מפחדת בבקשה תעזרו לי

שרון זה מפתיע שאת סובלת, כדברייך, מהיפוכונדריה ממושכת ואף נוטלת כדורי רסיטל "המון זמן" ואינך מקבלת טיפול פסיכולוגי. או שפשוט שכחת לציין זאת. בכל מקרה, גם אם את מקבלת טיפול פסיכולוגי (מאד מומלץ) וזה לא מועיל ראוי לשקול החלפת המטפל. הדבר גם נכון לגבי התרופות שאת מקבלת ושנראה שאינן עוזרות, כדאי להתייעץ עם הפסיכיאטר שלך או פסיכיאטר אחר כדי לשקול החלפת התרופה בתרופה יעילה יותר. עזרה מקצועית מתאימה המשלבת במידת הצורך תרופה מתאימה + טיפול פסיכולוגי עשוי ואמור בהחלט לעזור לך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה