חרדת ניתוח

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

27/04/2014 | 06:39 | מאת: אמנון

שלום דר מצאו לי בעיה בלב פתאום באמצע החיים אני בן 36... 2 מנתחי לב אמרו לי שאני אצטרך ניתוח במוקדם ובמאוחר...כרגע רק מעקב.. כול מספר חודשים.. אני מאוד בחרדות ... עד לפני כמה חודשים בן אדם בריא ועכשיו .. מדברים איתי על ניתוח לב פתוח מה אני יכול לעשות להפחית חרדות?? תודה אמנון

אמנון אחד הכלים היעילים להתמודדות עם מתחים וחרדות הוא הרפיה (או היפנוזה) עצמית. תוכל לקבל הדרכה מתאימה ויעילה באתר של דר ברוך אליצור. (חפש בגוגל). אם זה לא יספיק, תצטרך לפנות לפסיכולוג קליני המתמחה בטכניקות אילו של הרפיה והיפנוזה. לרוב, אילו פסיכולוגים המתמחים בכלים וטכניקות מגישת הטיפול הקוגניטיבי-התנהגותי (CBT) וכד.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה