חרדה בבוקר לללללללללללללללללללתתללללת

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

17/05/2020 | 15:12 | מאת: על

שלום לדר כל בקר כשמתעוררת חוה חרדה אני לוקחת לשינה 15 מג מירו ו0.5 גרם לוריבן ובבוקר 5 מג ציפרלקס לא מצליחה לעלות בשל תופעות לואי מה עלי לעשות נגד החרדה אני סובלת מהרבה מחלות שלא נפתרות מתקשה ליטול תרופות פסיכיאטריות טיפול סי.בי.טי. שעשיתי נשימות ודמיון מודרך לא עזרו יש לי גם פרקינזון שלא אובחן סופית מתקשה בהליכה עמידה בשווי משקל יש לי כאבים חזקים בקיבה אין להם פתרון אולי היפנוזה יכל לעזור לי יש גם שעון לחרדה האם יכול לעזור מה אני אעשה לפחות שלא יהיה לי חרדה ליד כל מחלותיי בתודה

על (?) גם הפרעות חרדה מחייבות, לעיתים קרובות, טיפול ממושך. במקרים רבים אף יש צורך בטיפול משולב - תרופתי ופסיכולוגי. כאשר, ההנחה והתקוה (המבוססים גם על מחקר קליני) הן שטיפול פסיכולוגי מתאים אמור ועשוי לייתר את הצורך בטיפול תרופתי. לעיתים, טיפול המשלב היפנוזה עשוי להיות יעיל ומהיר יותר, אך זה לא ממש הכרחי. גם טיפולי CBT, דמיון מודרך וכד' עשויים ואמורים לעזור, כל עוד הם נעשים על ידי פסיכולוג מתאים והמטופל מתמיד בטיפול ונענה להנחיותיו. נ.ב. מה התכוונת בכותבך שיש לך "שעון לחרדה" ? ד"ר מאיר נעמן פסיכולוג קליני בכיר ומורשה להיפנוזה ....................... 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה