חרדה ולחץ בראש , כיצד להיפטר מזה?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

28/07/2019 | 02:03 | מאת: רעות

היי :) שמי רעות, בת 30. לפני כשנה נתקפתי התקף חרדה, ראשון בחיי, באמסטרדם, לאחר עישון קנאביס . לאחר החזרה לארץ, כבמשך שבועיים, הרגשתי אי שקט ולחץ בלסת ובעורף. לאחר השבועיים האלה, בערב חג שני של פסח, נתקפתי התקפי חרדה, כנראה אחד אחרי השני, שהתפרסו על שלושה ימים הלכתי לפסיכיאטר אשר נתן לי מרשם לציפרלקס 5 מג ותוך כדי גם הלכתי לפסיכולוג. עברה שנה ללא התקפים מאז ההתקף הטראומתי, אך לפני כחודש שוב הגיע התקף, מאז אני שוב במן אי שקט אני ממש מרגישה לחץ בראש וזה גורם לי עוד יותר להילחץ אני בתקופה לא טובה במשפחה ובעבודה אך התחלתי יוגה והליכות כדי להפיג את המתח השאלה האם לחץ בראש זה הגיוני לחרדה? הלחץ ממש באמצע הראש.. אני לא יודעת אפילו איך לתאר את זה אני נלחצת מכל דבר, אם זה לצאת לסרט או למסעדה, או סתם סוף שבוע מחוץ לבית מחשש שחס וחלילה יהיה לי התקף תודה מראש על התשובה רעות.

28/07/2019 | 02:06 | מאת: רעות

עוד דבר, כולם בחרדה מספרים שהם מרגישים חולשה, בחילה או הקאה, עקצוץ , אבל אני לא מרגישה את כל זה 'אני מרגישה בדכ רק תחושה כאילו משהו רע עומד לקרות ואני משתגעת ורק צריכה אויר

רעות, מתח ולחץ נפשי עלולים להתבטא במגוון סימפטומים גופניים, כולל אלו המתוארים על ידך. יש והם מתבטאים באותם תחומים בהם יש לנו, כבני אדם, רגישויות מולדות או נרכשות, מוקדמות. בכל מקרה ראוי להתייעץ תחילה עם רופא,לשלילת סיבתיות אורגנית- פיזיולוגית אפשרית. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

10/08/2019 | 21:08 | מאת: רעות

תודה רבה. על התשובה דוקטור עשיתי בדיקות דם והן יצאו טובות, אני בעזרת השם אעשה mri בסוף החודש לשלול דברים אחרים פשוט, קשה לי לתאר את התחושה ואנסה הכי קרוב שאוכל : זה כמו להיתקף עצבים ותסכול כשאתה מנסה להכניס כמה פעמים חוט לתוך החור הקטן של המחט. ככה אני מרגישה, ושום דבר לא מוריד לי את הלחץ,לא הליכות ולא יוגה יש לי פשוט רצון וחוסר חשק לחיות, וחס וחלילה לא אפגע בעצמי אני פשוט מנסה לבדוק אולי זה לא חרדות, אולי חס וחלילה זה משהו אחר פשוט קשה לי.. לפני שנה וחצי הייתי בנאדם אחר ושמח :(

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה