האם זו הדרך להיגמל מסרוקסט 20מג

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

04/05/2019 | 00:29 | מאת: סובלת

שלום רב .. אני כיום בת 29 התקף החרדה הראשון היה בכיתה ז'...עברתי החמרה ולקחתי לפני 8שנים סרוקסט ונגמלתי ממנו לשנה וחצי קרה מקרה מוות והכל חזר...אני לאחר 4 שנים והסרוקסט הפסיק לעבוד ולהפך החמיר לי את החרדות בסוף...נגשתי לרופא המשפחה והחלטתי לעשות גמילה לחלוטין....הרופא אמר לי שיום כן את לוקחת ויום לא ולאחר זה לוקחת יום כן ויומיים לא ולאחר מכן יום כן ו3 ימים לא ...כרגע אני ביום כן ו4 ימים לא....השאלה האם זו דרך נכונה?? ושאלתי השניה הינה שעברתי תסמינים מאוד קשים ראש כבד אי שווי משקל..דיכאון...סיוטי לילה...סחרחורת..וכל יום יותר קשה מהשני אני כבר חודש וכל יום נוסף קשה לי....מאוד רוצה לדעת האם זה רגיל או שהדרך של הגמילה לא נכונה...חוששת להשתגע ואני בסערת רגשות וסובלת לבד בלי שאף אחד יבחין

לסובלת מצער לשמוע על סבלך, אך איננו עוסקים בתרופות והגמילה מהן. תצטרכי להיוועץ בעניין עם רופאייך - רופא המשפחה ובעיקר הפסיכיאטר שהמליץ לך על הטיפול התרופתי. בכל מקרה ולו בגלל חרדותייך, ראוי שתפני גם לייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה