חרדה מתמשכת ורצינית מאד

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

17/04/2019 | 18:18 | מאת: דינה

הייתי בחרדות מפחידות כל היום כבר 5 חודשים ברמה שהלב שלי דפק כמעט נון סטופ וסבלתי מאי תחושה ועוד כל מיני דברים מוכרים בחרדות במשך כל הזמן הזה והלחץ דם שלי מאד עלה רציתי לדעת אני עכשיו לאט לאט מתגברת על זה אבל אני קצת חוששת מענין הלחץ דם האם הוא ירד לאט לאט כאשר אחזור לחיות חיים רגילים או שאני צריכה לקחת תרופות להורדת לחץ דם ולהעזר ברפואה?והאם יכול להיות מזה נזק לטווח ארוך או קצר? בקיצור השאלה שלי האם אני יכולה לחיות בשלווה ובשקט לאחר כל מה שהיה לי או שאני צריכה לטפל ולתקן את הנזק שצברתי לעצמי ש לציין שאני בת 19 אם זה משנה אשמח לתגובה מהירה תודה רבה

דינה לגוף ולנפש מערכות חיסון טבעי, המסייעות ומאפשרות להם להחלים מקשיים, מחלות ומצבי לחץ. ויחד עם זאת שאלותייך חשובות ועלייך להפנות אותן בעיקר לרופאייך, כולל רופא המשפחה שלך. בענין המתח והלחץ הנפשי הנילוים ואף עלולים להשפיע על לחץ הדם, כדאי שתלמדי ותתאמני בטכניקות של הרפיה עצמית. תוכן למצוא מספר הקלטות מועילות באתר של ד"ר ברוך אליצור (חפשי בגוגל). ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה