התקפי חרדות חזקים מדי פעם

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

27/04/2018 | 12:47 | מאת: ליבי

רציתי לשאול באופן טבעי ללא תרופות פסיכיאטריות,יש לי מידי פעם התקפי חרדה ומחשבות אובססיביות חרדתיות האם אתה יכול לתת לי דרך איך ניתן לצאת מהתקפי חרדה באותו רגע שזה קורה לי? זה לא כל הזמן זה מידי פעם. אני רוצה לדעת עם אפשר לצאת מזה ללא תרופות אלא בדרכים אחרות. שבת שלום תודה

28/04/2018 | 15:41 | מאת: ליבי

אשמח למענה,תודה מכל הלב זה חשוב לי.שבת שלום

ליבי ראי נא תשובתי לשאלתה של רינת, הסמוכה לשאלתך. בתמצית : יש טכניקות ל"הרפיה עצמית", שעם תרגול והתמדה (!) יכולים להקל על תגובות חרדתיות ( כמו למשל, באתר של ד"ר ברוך אליצור), אך טוב יותר תעשי אם תיפני לקבלת טיפול פסיכולוגי קליני, במסגרת קופת החולים אליה את שייכת, או באופן פרטי. טיפול פסיכולוגי מתאים (כמו CBT ו- היפנוזה) יכול לייתר לחלוטין הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה