חרדה/כאבים/דכאון /פחד/מתח

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

30/07/2017 | 17:08 | מאת: יניב

שלום לכולם מזה שנתיים אני סובל מכאבי בטן חזקים מבוקר ועד לילה (בזמן שינה לא כואב) בנוסף לכאבי ראש ותחושות לא נעימות בראש מיותר לציין שעשיתי הרבה בדיקות ולא נמצא דבר לא תקין בבטן בנוסף לכאבים המצב רוח ירוד ותחושות לא נעימות בגוף מלוות אותי חולשה תמידית וחוסר חשק לעשות דברים אשמח לשמוע אם יש מישהו שחווה מקרה דומה ויצא מזה או שיש מישהו שחווה עכשיו משהו דומה

יניב הפנית שאלתך למשתתפי הפורום, כדי לשמוע אם מישהו התנסה בסימפטומים דומים לאלו שתארת ולכן עיכבתי תגובתי. אני מאמין שאף אחד עוד לא הגיב בינתיים, לא בגלל נדירות התופעה (היא שכיחה למדי !), אלא כיון שמשתתפי הפורום מצפים וכנראה גם מורגלים לתשובות של מנהל הפורום, בעיקר. אני מניח שזה בסדר מצידך שגם אני עונה לך.. בקצרה. כיון שעברת, על פי תיאורך בדיקות רפואיות (כפי שאכן צריך תמיד לעשות תחילה), אני מעריך שאתה סובל מהתופעה השכיחה הקרוייה בד"כ "פסיכוסומטיה" והמוגדרת כביטוי "סומטי" (גופני), למצוקה אפשרית של ה"פסיכו" (נפשי-ריגשי). הדבר ניתן לטיפול פסיכולוגי או פסיכיאטרי או שילוב שלהם. מרבית הסובלים נעזרים באופן משמעותי, מטיפול מתאים. אני ממליץ שתפנה תחילה לייעוץ/טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג קליני או רפואי, במסגרת קופת החולים אליה אתה שייך, או באופן פרטי.

10/08/2017 | 11:54 | מאת: יניב

תודה רבה לך

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה