ריור יתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/12/2000 | 20:47 | מאת: אבי

לאחר טיפול שיניים(טיפול שורש) שביצעתי התחלתי לרייר באופן מסיבי. בתחילה נאמר לי שסביר להניח שהתופעה היא ראקציה בין שתי מתכות, והתופעה תשכח עם הזמן. כיום לאחר כחודשיים התופעה דעכה מעט אך לא נעלמה. תופעה זו מטרידה אותי מאוד. כל הצע שתגרום לתופעה להעלם, תתקבל בברכה.

24/12/2000 | 00:52 | מאת: ד"ר גרינבאום

אבי שלום . התופעה שאתה מתאר איננה מוכרת לי ואני מציע לך לפנות למומחה לרפואת הפה במחוז מגוריך . אם תיזדקק לעצה או המלצה על מומחים אשמח לעמוד לשירותך .

מנהל פורום רפואת שיניים