כמה עולה לי לבצע "סתימת חור"?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/11/2000 | 00:16 | מאת: שקד

לד"ר שלום רב! פשוטו כמשמעו: כמה כסף (בערך) עולה במרפאה פרטית בנוגע לסתימת חור בשן. אני אצטרך לעבור 4 סתימות רגילות. כמה יעלה לי "התענוג" הזה? אודה על תשובתך!

09/11/2000 | 07:48 | מאת: ד"ר גרינבאום

שקד שלום. אין "סתימת חור" . כל סילוק מוקד עששתי שונה ממשנהו ותוצאותיו שונות . כאשר תיבדק ע"י רופא/ת שיניים ויוצגו לפניך ממצאי הבדיקה והאבחנות תיערך לך גם תכנית טיפול ואין ספק שיחד עם תוכנית הטיפול יוצג לפניך תמחיר אפשרי של הטיפול . הינך רשאי להסכים או לא להסכים עם התמחיר ולקבל חוות דעת נוספת מרופא/ת שיניים אחר/ת כולל תמחיר ולבחור בין ההצעות לפי ראות עינייך . רפואת שיניים אינה מוצר אחיד זהה וסטנדרטי והטיפול הקרוי סתימה או שחזור איננו זהה בין כל רופא לרופא . יחד עם זאת אומר לך שטווח המחירים לשחזור שן יכול לנוע בין : 50-3800 ש"ח תלוי בסוג הנגע והשחזור , עלויות הרופא ורמת הציפיות שלו לרווח .(תלוי באם מדובר בשחזורמסוג:סתימת אמלגם לסוגיה,סתימת חומר מרוכב לסוגיה ,מילואה לסוגיה ,למינייטד ויניר ,כתר לסוגיו ומה דרוש לבצע כהכנה לשחזור)

09/11/2000 | 08:11 | מאת: שקד

שוב........... שלום ד"ר! תודה על התשובה, ויש עוד שאלה קטנה. מתי מומלץ לפנות לניקוי שיניים, אחרי כמה זמן מהטיפול הראשון? בתודה, שקד

09/11/2000 | 15:45 | מאת: עודד

נא לפשט

09/11/2000 | 09:00 | מאת: חיים

שקד שלום, אם את רוצה לסתום חור, תלכי לאינסטלטור או לשיפוצניק. לדעתי גם הם לא יותר זולים מרופא שיניים. כאשר יש לך חור בשן זוהי מחלה, ובמחלה צריך לטפל כמו בכל מחלה דהיינו ללכת לרופא העוסק בתחום, לקבל חוות דעת, וגודל המחיר כגודל הכאב לפי הגשש. אבל ברצינות הבעיות הקשות בשיניים מתחילות מחורים קטנים ופשוטים ואם לא מטפלים בהם נכון אז מגיעים לטיפולים גדולים. כלומר אם תחסכי בטיפולים הראשונים תגיעי להוצאות הגדולות יותר מאוחר. ולכן תבחרי את הרופא הטוב ביותר שאת יכולה ללא חשיבות המחיר שהוא יגבה,

09/11/2000 | 15:44 | מאת: עודד

???

09/11/2000 | 15:47 | מאת: עודד

על-מנת להעריך את המחיר אותו ייגבה הרופא, עליך להביט תחילה במכונית של אישתו

09/11/2000 | 23:22 | מאת: ד"ר גרינבאום

כל מה שנאמר הוא לגיטימי אך איננו מכבד את המקצוע אשר לו אנו משתייכים ומתאים יותר לפורומים מבדחים .

מנהל פורום רפואת שיניים