השחזת שן מעל שתל עם כתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/12/2016 | 09:46 | מאת: מיטל

שלום, עשיתי שתל בשן מספר 36. הלכתי לרופא לגבי המשך התהליך - נותר לי רק מבנה וכתר. הוא אמר שלשן שנמצאת מעל השתל יש בקיעת יתר ולכן יש להשחיז אותה - כמו כן אמר שיש סיכוי שאצטרך טיפול שורש לאחר מכן במידה ותהיה רגישות. האם זה הגיוני? האם באמת יש צורך להשחיז את השן? יש לציין כי לפני עקירת שן 36 ועשיית השתל היה לי שם כתר ולא נעשתה שום פעולת השחזה בשן מעליה. תודה על העזרה!

בהחלט יתכן שהשן ממול עברה בקיעת יתר וכדי לקבל סגר נכון יש לקצר אותה כמובן שזה מותנה בכך שזה באמת המצב

מנהל פורום רפואת שיניים