תופעת לוואי של חומר הרדמה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/10/2016 | 14:49 | מאת: רחל אברהמי

שלום רב, ביום ראשון בצהריים הגעתי למרפאה לטיפול רפואה ראשונה עקב כאבים בשן, הרופא הזריק לי הרדמה ולאחר כרבע שעה התברר כי לא השפיע לגמרי והזריק לי שוב, ושוב ושוב... ההרדמה עברה לבסוף לאחר כמה שעות אך עד עכשיו (רביעי) יש לי תחושת נימול בפה ולתחושתי אני לא מרגישה את כל הטעמים. האם הגיוני מה שאני אומרת? האם יש קשר להרדמה? תודה רבה

אם מדובר בטיפול בשן בלסת תחתונה, יתכן שבזמן ההרדמה נגרמה פציעה של העצב (כלומר זה קשור להרדמה) רצוי לקבל סטרואידים לתקופה קצרה כדי להגדיל את סיכויי הריפוי)

מנהל פורום רפואת שיניים