פצע מעל כתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/06/2015 | 16:45 | מאת: רחלי

שלום, לפני כחצי שנה הושתל לי כתר. בשבוע האחרון נוצר לי פצע בחניכיים מעל לכתר שמפריש מוגלה. מה אפשר לעשות? מה זה אומר לגבי הכתר? אציין כי השתל לא נקלט אצלי בפעם הראשונה אלא רק בפעם השנייה (כך יצא שחיכיתי שנה עד שהיה לי שתל). מה אתה ממליץ לעשות? תודה רבה זה ממש מדיר שינה מעיניי... נ.ב האם כדאי לחזור לאותו רופא שהשתיל לי את השתל או כדאי ללכת לרופא אחר?

יש כנראה דלקת בעצם מסביב לשתל (פרי אימפלנטיטיס) בשלב הראשוני הייתי מתיעץ עם הרופא המשתיל ועם הרופא המשקם

מנהל פורום רפואת שיניים