פצעים בחיך העליון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

03/03/2014 | 17:54 | מאת: אפרת

היי, קמתי בבוקר עם כאבים בחלל הפה בעקבות פצעים אדומים (שטחיים ולא נפוחים או מוגלתיים) בחיך העליון. מאוד קשה לאכול והפצעים נורא מציקים וכואבים, מרגישים כמו צריבה.. הם נמצאים על שטח נרחב בחיך העליון וניראים כמו שפשופים אדומים (כמו פצע שיטחי כזה.) גם בחלק הפנימי של החניכיים התחתונות יש פצעים (כמעט ולא נראים)- נראים כמו קילופים זעירים לבנים. בוודאות לא מדובר באפטות! מה זה יכול להיות? תוך כמה זמן צריך לעבור? האם יש סיבה להלחץ? אני לא יודעת אם יש קשר אבל בסופ"ש האחרון הייתי חולה, עם חום לסירוגין, חולשה כללית בגוף ושיעולים יבשים. אשמח לקבל כל אינפורמציה שימושית וכמובן- איך ניתן להקל? תודה רבה!

סביר להניח שמדובר בוירוס כל שהוא נסה לשטוף פעמיים ביום עם נוזל lacer כלורהקסידין

מנהל פורום רפואת שיניים