כאבים באוזן אחרי עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/03/2012 | 11:08 | מאת: מיכל

שלום, עקרתי את שן הבינה שלי לפני שבוע בדיוק בבי"ח לאחר שהופנתי לשם ע"י הרופא המטפל. מאז יש לי כאבים חזקים מאוד באוזן ובלסת התחתונה כולה, שלא חולפים, גם לאחר נטילת משככי כאבים. הדבר מפריע לי לעבוד ולישון. רופא השיניים הרגיל שלי אמר שהכל נראה בסדר ושככה זה, אין מה לעשות. האזור באמת לא נראה מודלק או נפוח, כאילו כואב ללא סיבה. האם זה תקין? כיצד ניתן להקל על הכאב? תודה רבה מראש.

אני משער שמדובר בעקירת שן בינה תחתונה ניתן להחדיר לאזור העקירה תרופה בשם ALVEOGYL כמו כן ניתן לקחת NAROCIN או ADVIL אני משער שתוך יומיים שלושה הכאבים יחלפו לחלוטין

05/09/2017 | 06:37 | מאת: ליטל

שלום דוקטור. אני גם עברתי עקירת שן בינה כלואה לפני שבוע..כאבים לא חולפים שמקרינים לאוזן ולראש..לוקחת אנטיביוטיקה ומיד לאחר מכן אופטלגין..ממש מיואשת מזה..זה לא צריך לעבור בשלב מסויים?? וביום חמישי מוציאים לי את התפרים..

מנהל פורום רפואת שיניים