ניקוי שיניים בעזרת חומץ, מלח ולימון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/10/2009 | 08:33 | מאת: נוגה

שלום לך, לבתי היו כתמי עישון שחורים על השיניים. ( אגבף היא לא מעשנת הרבה, אבל מספיק כדי להשחיר)מישהי יעצה לה לצחצח עם חומץ, לימון ומלח, ובאמת השיניים התנקו להפליא. שאלתי היא האם זה לא פוגע באמייל, וכל כמה זמן אפשר לעשות את הצחצוח הזה ללא דאגה לנזקים לשיניים. כן, ואני יודעת שהיא צריכה להפסיק לעשן.... תודה רבה, נוגה

12/10/2009 | 10:08 | מאת: מושיק

הכי טוב שתגרגר עם אקונומיקה זה הכי מלבין. לא ככה?

14/10/2009 | 13:12 | מאת: ד"ר גרינבאום

נוגה שלום. מושיק צודק -בצורה זו אתם עלולים לאבד שכבת אנמל שן עבה בשחיקה חומצית של המלח הלימון והחומץ שממיסים כנראה כמות רבה ולא מבוקרת של כל השיניים ולאו דווקא של השיניים נשואות ההלבנה .לא מומלץ לנהוג כך בעתיד ותת לאנשי המקצוע רופא שיניים ושיננית להסיר את הצבעים מעל לשיניים .

02/11/2014 | 23:34 | מאת: סנו

יש מוצר חדש סאנו גאוול. הוא יעיל כמו האקונומיקה, אבל משאיר ניחוח נפלא אחריי השטיפה.

31/05/2020 | 19:55 | מאת: נגהמ

האם אפשרי ויעיל לנקות אבן בשיניים בעזת חומץ וסודה לשתיה ? האם גורם נזק לשן ?מה תדירות הצחצוח המומלצת ? תודה

החומרים שהומלצו ,בטפשות, לביתך הם קטלניים לשינים. נקווה שלא נגרם כבר נזק לשיניים

מנהל פורום רפואת שיניים