עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/03/2008 | 21:33 | מאת: שירה

ד"ר שלום, לפני כ4 שעות עברתי עקירה כירורגית של שן בינה קלועה בלסת התחתונה - עד עכשיו נמשך הדימום.. האם זה נורמאלי? איך ניתן להפסיק את הדימום (ניסיתי בלחיצה ארוכה של פד גזה וגם של תיון במשך חצי שעה)? תודה, שירה

17/03/2008 | 08:32 | מאת: ד"ר גרינבאום

ההגדרה של דימום אחרי עקירה -קרישי דם גדולים המצטברים בפה ונבלעים או יורקים אותם . טני משוכנע שביצעת את כל ההנחיות אחרי העקירה שנתן לך רופא השינים ולכן סביר להניח שמדוהבר אצלך ב00SING יציאת נוזח בין רקמתי ומעט דם . במקרה של קרישי דם המצטברים בפה או שאת בול עת

21/04/2009 | 14:16 | מאת: אורלי

אני צריכה לבצע עקירת שן כלואה מעל השיניים בצד ימין אני רוצה לדעת איך זה מתבצע תודה

מנהל פורום רפואת שיניים