בהמשך לשאלתי בנוגע לשן טוחנת שנעקרה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/11/2020 | 11:13 | מאת: גלי

דר שלום, ביום חמישי ביצעתי עקירת שן טוחנת 37 עם מורסה והאתר כפי שאמרתי לך היה מאוד מזוהם. לוקחת כארבעה ימים אוגמנטין.נוצר לי על מקום העקירה נגע מורם וגדול כמו ממש מראה של שן בדמות של ג'לי לבן.נראה מוזר ביותר.עדיין יש כאבים ולא חלפו.אודה לך על הסבר האם הג'לי הזה לר הפרשה מסוכנת בנוכחות של כאבים עדיין.האם מסמן אולי הרס רקמה או משהו אחר, זה נראה ענק ומורם על כל הריקמה

בלי לראות את המקום לא ניתן לנחש את מהות המגע. יש לגשת לרופא לביקורת

מנהל פורום רפואת שיניים