דלקת כרוני בשן.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/10/2020 | 12:43 | מאת: אור

שלום יש לי שון טוחנת שיש בה דלקת כרונית הייתי אצל 3 רופאי שיניים שניים הציעו לנסות להציל אותה חידוש טיפול שורש תעלות עם כתר ורק אחד אמר עקירה ואז שתל , הרופא שאני פניתי אליו עכשיו אמר לי שנתחילמואז נראה אם זה מצליח , כי ללכת למומחה טיפול שורש הבנתי שזה יכול להיות יותר יקר, השאלה אם יש מקרים שאפשר להציל שם כזו במקום לעקור אותה? תודב

בהעדר בדיקה וצילום לא ניתן לדעת מה הסיכוי להציל את השן.

06/11/2020 | 14:15 | מאת: אור

שלום הרופא שיניים עשה חידוש תעלות ושם חומר נגד הדלקת ואמר לחכות שבועיים עד שנראה אם זה ישפיע על הדלקת כי בחניכיים למעחה עש נקודה קטנה מאוד מעל השן בבשר שהיא נפחוה וכואבת וכנראה זה מהדלקת אם החידוש תעלות הצליח האם זה ישפיע גם על הדלקת? תודב

אם חידוש טיפול השורש יצליח אז יש סיכוי שהדלקת תעלם

08/11/2020 | 13:45 | מאת: אור

שלום תוך כמה זמן אפשר לדעת בוודאות שדלקת בשן נעלמה או לא? אחרי שעברתי חידוש תעלות ושמו לי חומר תרופתי נגד הדלקת? תודב

יש לבצע ביקורת אחרי שלושה חודשים ואחרי שישה חודשים ולראות אם יש ריפוי

מנהל פורום רפואת שיניים