שן קדמית שהצהיבה עקב חבלה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/09/2020 | 08:48 | מאת: יוסי

שלום רב דוקטור. יש לי שן קדמית שהצהיבה מעט ביחס לשאר השיניים, כנראה עקב מכה. רופא שיניים שם לי חומר קור על השן ואמר לי שהשן מתה ושכדאי לי לעשות טיפול שורש והלבנה פנימית. שאלותיי אליך: א. האם אפשר לעשות ציפוי חרסינה מבלי טיפול שורש שכן התעלה כבר חסומה? ב. מה אתה ממליץ לי לעשות? תודה רבה אביב

אם השן לא מגיבה לקור רצוי לבצע טיפול שורש באופן מונע ולא להמתין לדלקת ונפיחות.ניתן אחכ לנסות ולהלבין את השן. אם תוצאות ההלבנה לא מספקות ניתן לבצע כתר או ציפוי

מנהל פורום רפואת שיניים