שן קדמית בפני עקירה מחוסר עצם

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/09/2020 | 22:07 | מאת: ראובן

בן 64. שן קדמית (11) צריכה ללכת.חסרות שיניים אז יהיה רווח ניכר. הוצע שתל שזה תהליך של חודשים.בינתיים-פליפר כאפשרות או סד (לא בטוח למה הכוונה).מה לגבי גשר מרילנד כפתרון קבוע או זמני או טכנולוגיה אחרת?תודה.

הפיתרונות במקרים אלה הם כפי שכתבת: 1. שתל ופליפר זמני עד לגמר השיקום. 2. גשר מרילנד אם כי בעידן השתלים גשר מרילנד ירד מגדולתו....

12/09/2020 | 16:28 | מאת: ראובן

תודה רבה.ממה שבדקתי כולל דעתו של רופא שיניים שלא דרך הקופה הפליפר הוא אפשרות עדיפה פחות עבורי.בקופה זה מה שהוצע.נושא הסד לא עלה בקופה וגשר מרילנד כלל לא.

מנהל פורום רפואת שיניים