שן עם דלקת.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/09/2020 | 13:15 | מאת: אור

שלום יש לי טוחנת שיש בה סתימה, עם השנים ניהיה בה דלקת , כל רופא שיניים שהייתי אצלו מציע טיפול לשן בכל מיני דרכים אחד אומר לעשות חידוש טיפול שורש עם כתר, אבל מצד שני יש סיכוי שזה לא יצליח ואז נצטרך לעשות עקירה, ויש מי שאומר השן יכולה להחזיק עוד כמה שנים ככה, השאלה שלי איך אפשר בוודאות לדעת מה הטיפול המכון לשן אם יש צילום כבר , השן לא כואבת בדרך כלל אבל לפעמים יש בה רגישות לקור כאשר אני אוכל קרטיב אשמח לעצה תודה

בשן שעברה טיפול שורש לא תיתכן רגישות לקור. הרגישות באה משן אחרת. יתכן שאתה צריך ללכת למומחה לטיפולי שורש כדי לקבל חוות דעת לגבי סיכויי הטיפול בשן

מנהל פורום רפואת שיניים