הסרת גשר זמני -התייעצות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/08/2020 | 14:24 | מאת: שרית

שלום רב ,לאחר עקירה של שן 15 עשיתי גשר זמני ונאמר לי לחכות חודש -חודש וחצי לפני הכנת הגשר הקבוע .הגשר הזמני נפל ורופאה אחרת הדביקה לי אותו מחדש .ההדבקה ממש חזקה ואני חוששת להסיר אותו . איך מסירים גשר זמני שמודבק חזק? האם עדיף לחכות עד שהוא יפול לבד ?האם חולץ כתרים עלול לשבור את הגשר הזמני ? איני יכולה להישאר בלי גשר ,עד שהקבוע יהיה מוכן .

את הגשר הזמני מסירים בדרך כלל עם "חולץ כתרים". בדרך כלל הוא יורד שלם. במידה ולא אז מתקנים אותו במרפאה

מנהל פורום רפואת שיניים