רווחים בין שתלים לתותבות קבועות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/06/2020 | 04:10 | מאת: אביחי

שלום, לפני שלושה חודשים עברה אמי ניתוח להתקנת שתלים ועליהם הותקנו תותבות קבועות (ללא הרמת סינוס או השתלת עצם). כפי שניתן לראות בתמונה יש רווחים בין השתלים לתותבות (גם בלסת העליונה וגם בלסת התחתונה). הרופאה טוענת שהמרווחים נועדו "כדי לנקות את האזור" וכן "כיוון שהרווחים אינם נראים בחיוך המצב תקין". אנחנו קצת סקפטיים ונשמח לשמוע חוו"ד נוספת; בעיקר אם מקובל להשאיר את המצב כך, ובמיוחד כשהברגים למעשה חשופים. תודה רבה

21/06/2020 | 04:17 | מאת: אביחי

.

אין באפשרותי לראות צילומים. אם יש לכם ספק, לכו לקבל חוות דעת נוספת מרופא אחר

מנהל פורום רפואת שיניים