כאבים אחרי ניתוח חניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

07/06/2020 | 00:08 | מאת: אורלי

לפני שבועיים עשיתי ניתוח חניכיים עם השתלת אמדוגיין לטיפול בנסיגה במהלך הטיפול גם נעקרה שן 26 שהיה בה טיפול שורש ישן , השורש היה סדוק , עכשיו, כואבת לי מאוד השן שליד השן שנעקרה (הרופאה עשתה שם סתימה חוזרת על סתימה קיימת) ואני מאמינה שאני אצטרך לעשות שם טיפול שורש הבעיה היא שבצד ימין שלי, גם לסת עליונה וגם תחתונה כואבות לי פה ושם, ואני ממש חוששת שמדובר על עוד טיפולי שורש

במה אני יכול לעזור?

07/06/2020 | 08:46 | מאת: אורלי

רציתי את חוות דעתך, כי הרופאה שלי טוענת שאין כלום בצד ימין, היום אני הולכת שוב, עם צילומי סטטוס , השאלה האם סביר שיש כאבים אחרי ניתוח עם השתלת עצם חניכיים...או שאני צריכה להתעקש שהיא תמצא את הבעיה

יתכן וכדאי לללכת לרופא נוסף לקבל עוד חוות דעת

מנהל פורום רפואת שיניים