גדלו לי 2 שיני בינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/04/2020 | 14:24 | מאת: ליאל

שלום אני בת 18 גדלו לי 2 שיני בינה, אחת למטה בצד שמאל בסוף, ואחת למעלה בצד ימין בסוף, את זו שלמעלה אני לא רואה איך איך גודל, אבל זו שאפשר לראות בצד שמאל למטה גודלת לי די טוב, היא עדיין לא סיימה לגדול כי יש בצד של חניכיים שעולות עליה, האם חייב לעקור שיני בינה בכל מצב?

בחלק מהמקרים לשיני הבינה אין מקום בפה והן או מכוסות בחלקן בבשר ולעיתים הן בנטיה ללחי מה שלא מאפשר ציחצוח. כשרופא מאבחן שאין להן מקום בפה הוא ימליץ על עקירה

מנהל פורום רפואת שיניים