הקצאת שורשים... האם תמיד זה הטיפול?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/04/2020 | 14:19 | מאת: רעות

שלום, האם הקצאת שורשים הוא תמיד טיפול לדלקת חניכיים שלא עוברת עם שיננית, אנטיביוטיקה, קורסידול ג'ל וישנה נסיגת חניכיים קלה? או שזה טיפול אפשרי רק אם יש כיסים או במקרים מסויימים? פשוט אני כבר כמה שנים עם דלקת חניכיים ליד שן 46. בשן 46 יש טיפול שורש שעשו סתם בדיעבד, כי הכאב היה מדלקת החניכיים שלא טופלה בזמן ולא אובחנה. הכאב מפריע לי מידי פעם, ולמעשה אף פעם לא הציעו לי לעשות הקצעת שורשים... אז תהיתי האם זה משהו שמציעים רק אם יש קריטריונים מסויימים מבחינת הדלקת. תודה מראש

הקצעת שורשים מתבצעת בדכ במצב שבו יש כיסים עמוקים.האם זה המצב אצלך?

מנהל פורום רפואת שיניים