פצע אחרי עקירה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/04/2020 | 10:52 | מאת: ש

שלום, אני צריכה לעקור שן ואני מפחדת שהפצע יסתבך ולא ייסגר... אני דוחה את העקירה כבר כמה חודשים ואני מרגישה שהמצב מחמיר... יש לי היסטוריה של פצעים ניתוחיים שהסתבכו.. היו סיבוכים גם עם התפרים, זיהומים ופצע שלא נסגר.. בניתוח אחד הייתי עם הפצע פתוח 3.5 חודשים ובניתוח שני שנה וחצי... האם יכול לקרות דבר כזה גם בפה? אני לא סכרתית אבל אני יודעת שזה נפוץ אצל סכרתיים- איך מטפלים בהם? תודה

מאחר ובעקירת שן המקום הניתוחי מאד קטן, הרי שהסגירה מתבתעת בקלות ובד"כ גם אין צורך בתפרים

10/04/2020 | 12:15 | מאת: ש

פצעים אצלי נסגרים בזכות טיפולים במרפאת פצעים קשי ריפוי.. הגוף שלי לא יודע להתרפא לבד.. חולי סכרת מבצעים עקירות רגיל? תודה

חולי סכרת מבצעים עקירות באופן רגיל

10/04/2020 | 13:34 | מאת: ש

תודה!

מנהל פורום רפואת שיניים