רןפא שיניים חבלה בשן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/04/2020 | 23:26 | מאת: אתי

שלום וברכה , בתי בת השנתיים וחצי נפלה על השיניים הקדמיות כתוצאה מכך השיניים נכנסו לה לחניכיים . כרגע בתקופת הקורונה שאין רופאי שיניים רציתי לדעת מה לעשות ? הבנתי מההנחיות לשחרור מהבית חולים לפנות לרופא בהקדם לצילומים . בנוסף רציתי לדעת : האם השיניים לא יחזרו לקדמותם ? האם צרייך לחכות לשיניים הקבועות ? מה עם השיניים שנמצאות כבר בתוך החניכיים ?האם הם יכולים לגרום לזיהום ולנזק בלתי הפיך ? אשמח למענה בהקדם תודה על הפורום מצ"ב תמונות של השיניים ..

בהרבה מאד מקרים, חבלה מסוג זה גורמת לנזק לעצב של השיניים שנפגעו. יתכן והן תבקענה שוב ויתכן ולא. לכל קופת חולים יש בכל מחוז מרפאת שיניים חרום. נסו לברר היכן מרפאת החירום אליה אתם משתייכים ופנו לבדיקה וצילום

מנהל פורום רפואת שיניים