שאלה לגבי טיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/04/2020 | 19:37 | מאת: אור

שלום האם בעיות בשיניים כמו דלקת בשיניים או טיפול שורש עקירה או שיניים המצריכות טיפולים יכולים לגרום לפצעים בחלל הפה? תודה

בהחלט כן

01/04/2020 | 21:01 | מאת: אור

שלום התחלתי לא מזמן טיפולי שיניים עד כה עשיתי סתימות עקירה ונשאר לי כתרים ו2 שתלים ונוצר לי פצעים בחלל הפה 2 אדומים האם יש מצב שזה בגלל השיניים כי יש לי שן אחת עם דלקת כרונית שאני אמור לטפל בה גם? כי רופא המשפחה לא רואה שום דלקת או משהו חריג מעבר לפצעים ואולי זה קשור לשיניים תודה

נא התקשרי עם רופא השיניים שלך. רק הוא יודע מה המצב הנוכחי ואם יש קשר

מנהל פורום רפואת שיניים