כאבים חזקים בשן מס 27

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/03/2020 | 17:54 | מאת: רמי

אתמול התחילו כאבים חזקים בשן 27 עקב הזנחה ,לא ביצעתי טיפול שורש מפחד ,השן נרקבה התפרקה ונשאר חלק קטן מהשן שלא ניתן לשקם לדעתי אלא רק לעקור. הכאב מתבטא בקושי בליעה ,קושי לירוק , קושי לישון , הכאב המרכזי הוא הלך הפנימי מעל השן יש נפיחות רכה בזמן לחיצה עם האצבע הכאב מחמיר ,זה אבצס? מה עושים? אפשרי לעקור במצב הזה או שהעקירה תהיה כואבת? מפחד מאד , רופא אחד אמר לי צריך לפתוח את האבצס ,מה זה אומר?

יש להתחיל לקחת בהקדם אנטיביוטיקה ולפנות לעקור. לא יהיו כאבים כי הרופא ירדים את המקום ואז גם המוגלה תתנקה

14/03/2020 | 18:16 | מאת: רמי

לא הבנתי ?אי אפשר להתחיל טיפול עם הרדמה ? .אתה מתכוון ללכת לרופא לקחת מרשם לאנטיביוטיקה ?ואחרי כמה זמן להתחיל בטיפול?

14/03/2020 | 18:45 | מאת: רמי

הבנתי שאנטיביוטיקה לא תעזור אם השן לא עברה טיפול שורש .. מה אני עושה ? אני רוצה לעקור אין לי חמה לעשות טיפול שורש

אפשר לקחת אנטיביוטיקה ובמקביל לטפל

מנהל פורום רפואת שיניים