ביקורת אצל כירורג שעשה לי שתל בפה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/01/2020 | 10:00 | מאת: מישהי

דר שלום ותודה רבה מראש, אחרי 10 ימים של כאבים בשתל ליד ניב הייתי בבhקרת את הכירורג שאמר לי שאכן הגיעה עם המקדחה לסינוס פגע בו (או עשה חור לא כל כך הבנתי אותו) לכן יש לי עדיין כאבים, האף סתום לי בנחיר אחד בלילה בעיקר בבוקר די משתחרר, גודש באף ונזלת לפעמים. הוסיף שאיך שזיהה שנגע בסינוס היטה את המקדחה ימינה ויעבור לי בעוד חודש בערך. שאלתי איך הגיע לסינוס, ענה לי שאצלי הכל כל כך קצר (אין לי שיניים בפה הכל שתלים מלפני עשר שנים) שאין שם כמעט עצם (שכחתי לשאול למה לא עשה לי השתלת עצם) יש לו סרגל ומד כזה כשהבין אז סטה. עשו לי צילום ככה נאמר לי שהשתל כרגע לא קרוב לסינוס. השאלה שלי אם מגרימת חור או נזק לסינוס מה עושים? יסגר לבד? הגוף מרפא את עצמו? הפחד שלי חלילה שזה לא הפיך יש מצב כזה? ניתוח לא רוצה לעשות יותר. הוא עוד הוסיף שזו הסיבה שיש לי גודש באף . מה דעתך? תודה מקרב לב

פריצה לסינוס לפעמים נסגרת מעצמה, ולפעמים יש צורך בניתוח לסגירת הפריצה. מאחר ולמרות הזמן שחלף את עדיין סובלת מגודש באף, הייתי מתיעץ עם כירורג אחר....

מנהל פורום רפואת שיניים