טיפול שיניים-שלב חשיפה לאחר שתל.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/01/2020 | 20:41 | מאת: עדן

שלום, אני בהריון בחודש חמישי והתחלתי לפני כמעט שנה טיפול של עקירה ותהליך לשתל ושן חלופית. כרגע נמצאת לפני שלב החשיפה של השתל, אך אני מאוד חוששת להמשיך בתהליך תוך כדי ההריון (מסיכון אפילו ברמה מזערית לעובר). האם זה נורא לחכות עם המשך הטיפול עד אחרי הלידה בעז"ה? מאז העקירה יש לי פליפר שיושב במקום השן החסרה. אשמח לתשובתך בהקדם כי התור לטיפול הוא ביום רביעי הקרוב.

אין שום מניעה להמשיך בתהליך השיקום וגם אין כל מניעה להמתין עד אחרי הלידה. תבחרי על פי הרגשתך הפנימית

מנהל פורום רפואת שיניים