רגישות בחניכיים שבועיים לאחר מבנה בשן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/12/2019 | 12:16 | מאת: רוית

לפני שבועיים עשיתי מבנה בשן, ועכשיו יש רגישות בחניכיים במקום אחד ברווח שבין שני השיניים. האם זה מצב תקין.

כנראה שיש שם דחיסת מזון. זה יתוקן לכשיורכב שם כתר

24/12/2019 | 09:00 | מאת: רוית

התחלתי להרגיש גם לחץ בשן בלעיסה באיזור של השן היכן ששם יש את הרגישות בחניכיים. אני מרגישה לחץ בלעיסה כשאני אוכלת משהו שהוא טיפה קשה. האם זה גם מאותו סיבה של דחיסת מזון. או שאולי המבנה לא תקין. שבועיים הרגשתי בסדר עם השן. ואני תמיד מנקה עם חוט דנטלי ברווח. האם כתר שהוא זמני יפתור את הבעיה. חצי שנה אני צריכה להיות עם כתר זמני.

דחיסת מזון עלולה לגרום לרגישות בזמן לעיסה. גשי לרופא שלך לביקורת

24/12/2019 | 09:47 | מאת: רוית

אני לא רוצה לחזור לרופא שעשה לי את המבנה. הטיפול היה לי לא נעים בכלל. האם תוכל להמליץ לי על רופא שיוכל לבדוק את המבנה. רופא מקצועי שרגיש וקשוב למטופל.

מנהל פורום רפואת שיניים