טיפול שורש בשן בינה ושינוי השן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/12/2019 | 15:46 | מאת: שירה

שלום. לפני מספר ימים עשו לי טיפול שורש בשן בינה ימנית עליונה. לאחר הטיפול שמתי לב שגובה השן ירד בחצי בחלק הפנימי של השן. היא חתוכה. כאילו שויפה. בחלק החיצוני לא נגעו. אני רוצה לציין שלפני הטיפול היה חור בשן שגרם לרווח בין שתי שיניים הבינה וזו שלפניה. אבל שן הבינה היתה שלמה בחלקה הפנימי. מה יכולה להיות הסיבה שהורידו מגובה השן? האם יש צורך לעשות זאת בשן בינה כדי לעשות את טיפול השורש? אני די מוטרדת מהעניין. תודה

יתכן והחלק הפנימי היה רקוב. בכל מקרה בשביל מה בכלל לבצע טיפול שורש בשן בינה ?....

מנהל פורום רפואת שיניים