זיהום בשן בינה כלואה למחצה בחניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/11/2019 | 08:07 | מאת: ענת

בוקר טוב יש לי שן בינה חצי כלואה בלסת התחתונה. כשהגעתי לעקירה הכירורג אמר שיש זיהום ואי אפשר לעקור. אמר לקחת אנטיביוטיקה חמישה ימים לפני התור החדש. התור החדש בעוד שלושה שבועות. האם יש סכנה להשאיר את הזיהום כשבועיים ללא טיפול? יש לציין שהכאבים נסבלים ואיני זקוקה למשככי כאבים. תודה

סביר להניח שניתן להמתין לתור, שאם לא כן היו ממשיכים טיפול אנטיביוטי או שעוקרים מיידית

19/11/2019 | 19:43 | מאת: ענת

כלומר, אין סכנה שהדלקת תתפשט בינתיים לשיניים סמוכות או ללסת? או שכל עוד הכאבים נשארים נסבלים זה אומר שהדלקת נשארת מקומית? תודה רבה

אין כל סכנה

מנהל פורום רפואת שיניים