האם סתימה יכולה להפוך לשורש??

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/10/2019 | 23:57 | מאת: מלי

שלום רב לפני כחצי שנה עברתי סתימה עמוקה בשן בצד שמאל למעלה שחששו שתהפוך לסתימת שורש. חזרתי לביקורת והכל היה תקין. ביום שבת האחרון התחיל לי כאב ראש חזק בצד שמאל שהקרין לצואר ללסת לעין לרקה לשיניים. ניגשתי לנוירלוג בגלת שהתחילו לי דמעות מעין שמאל. בבדיקה העלה השערה שמדובר בדלקת בעצב הפנים מאידך לא שלל דלקת במפרק הלסת(היה לי בעבר) סינוסיטיס(סובלת באופן כרוני) והרופא בקש שאשלול שלא מדובר בשן. 1.האם יש סיכוי שאחרי חצי שנה סתימה מוצלחת הגיעה למצב של שורש(הסתימה במיקום עשיתי צילום פה לפני שבועיים) 2.האם שן עם סתימת שורש או בעיה או לא משנה מה יכולה לגרום לכאב:כזה שיביא ללחץ ודמע בעין? בלחיצה ישירה על השן ,אין כאב מיוחד. נא עזרתכם.

שן שיש בה סתימה עמוקה יכולה לפתח דלקת בעצב PULPITIS אם כי הסיפור שלך לא מרמז בהכרח על דלקת בשן

17/10/2019 | 06:46 | מאת: מלי

נשמע לך שהבבירות היות גבןהה היא לכיוונים אחרים? אני פשוט לא יןדעת מה לעשות ולאעזה כיוון ללכת וחןושת שיכאחהו לח בסתימות שורש ועוד וזה בכלל לא יהיה הדבר

בכל מקרה לכי לרופא השיניים כדי לבדוק האם באמת יש דלקת בשן או שלא

17/10/2019 | 06:50 | מאת: מלי

אני אלך בהחלט אבל מה לדעתך זה עוד יכול להיות?אני בחרדה קשה

לא הייתי שולל סינוסיטיס

מנהל פורום רפואת שיניים